Nieuwjaarstreffen 2018 OGN en BBN

Grote belangstelling nieuwjaarstreffen OGN en BBN

Op maandag 15 januari organiseerde OGN samen met BBN het nieuwjaarstreffen in Hof van Hulsberg. Hier werden onze leden gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Nadat alle leden hun badges hadden ontvangen en er getoost was op het nieuwe jaar, opende de voorzitter van OGN (Rob Moonen) de receptie.

In zijn openingswoord keek hij even terug naar het jaar 2017. Welke items waren wel gerealiseerd en welke waren nog niet afgerond. Daarna was er een vooruitblik naar 2018. Een belangrijke taak voor dit jaar zal zijn: een start te maken met de samenvoeging van alle ondernemersverenigingen binnen de nieuwe gemeente Beekdaelen, die per 1 januari 2019 tot stand komt.

Hierna gaf Rob het woord aan de burgemeester die even kort stilstond bij de economische ontwikkelingen binnen de gemeente Nuth en het voortgangsproces naar de gemeente Beekdaelen.
Tot groot genoegen van de aanwezigen werden we verrast door Gilbert Petit, die ons op een ludieke manier meenam in de wereld van de buuttereedner.

Op humoristische wijze gaf hij ons een kijkje in de wereld van de ondernemers, de politiek en natuurlijk het aankomende carnaval. Gé Soons volbracht zijn taak als vaandeldrager uitmuntend. Na zijn optreden verliet Gilbert de zaal met medewerking van Rob Moonen, Kara Petit en Gé Soons.

Hierna werd er veelvuldig genetwerkt en ontstonden er ook spontane, gezellige gesprekken tussen ondernemers. De hapjes en drankjes, die uitstekend verzorgd werden door Hof van Hulsberg, smaakten heerlijk. Al met al kunnen we als besturen van OGN en BBN tevreden zijn over de grote opkomst en de geslaagde avond.