Vrijdag 17 januari 2020
nieuwjaarsreceptie van OGN

Vrijdag 17 januari waren we met de nieuwjaarsreceptie van OGN te gast bij John en Ageeth Wijts van Zone 10 in Hulsberg. Samen met ruim veertig ondernemers hief voorzitter Rob Moonen het glas op een nieuw jaar. 

Daarbij keek hij achterom naar 2019 en vertelde over de doelstellingen van het bestuur voor 2020. Het verbeteren van de communicatie van en naar de leden. Onder ander door gebruik te maken van Facebook en Linkedin, maar ook door de resterende zes bestuursvergaderingen bij ondernemers te houden, om zo ook te zien en te horen waar die ondernemer mee bezig is. Daarnaast kondigde hij aan dat OGN ‘on Tour’ gaat in 2020. Gezamenlijk de bus in en op bezoek bij ondernemers. De details van de activiteiten zullen worden gedeeld via Facebook, Linkedin, e-mail en de website.

Rob nodigde iedereen uit 27 maart alvast te noteren in de agenda voor een gezamenlijk event van de BCB. De paraplu van de vier business clubs in Beekdaelen. Nadere informatie en uitnodigingen volgen.

Te gast was ook burgemeester Eric Geurts die aangaf in de korte tijd dat hij burgemeester van Beekdaelen is onder de indruk te zijn van de kracht en zelfredzaamheid van de burgers en ondernemers in de vijftien kernen van zijn gemeente. Dat we niet alleen moeten denken vanuit de grote schaal en het regio denken, maar ook in het agglomeraat Zuid Limburg gebruik blijven maken van de schaal en de fijnheid van Beekdaelen. Ook de gemeente gaat ‘on Tour’ om te blijven ontmoeten en contacten te onderhouden. De burgemeester gaf naar de voorzitter aan open te staan voor verdere uitbreiding van de contacten met de ondernemers in Beekdaelen.

Als gastheer vertelde John Wijts daarna enthousiast over hun tennishallen en indoor adventure games in de omgebouwde multifunctionele sporthal en kregen de aanwezigen een rondleiding. Meer over John Wijts en Zone 10 in een interview met hem later in de nieuwsbrief.