Communicatieplan OGN 2020

De afgelopen jaren is de afstand van het bestuur van OGN tot de leden helaas gegroeid en was er te weinig contact met en tussen de leden. De activiteiten werden maar door een fractie van de leden bezocht. Helaas hebben we hierdoor een groot aantal leden verloren. En dat trekken we ons aan, maar dat gaan we nu anders doen!

Na de gemeentelijke herindeling is in 2019 de Business Club Beekdaelen (BCB) opgericht als overkoepelende businessclub van de vijf ondernemersverenigingen in de voormalige gemeenten die nu onder gemeente Beekdaelen vallen. Ook OGN maakt deel uit van BCB en wordt daar vertegenwoordigd door Rob Moonen en Hans van der Meijden.

Los van de communicatie en activiteiten van de BCB willen we als bestuur van OGN het contact en communicatie tussen en met de leden van OGN levendig houden. Daarnaast hadden we voor 2020 een aantal activiteiten gepland waardoor we, met bestuur en leden dichter bij de leden zouden kunnen komen. Helaas hebben de Coronamaatregelen behoorlijk roet in het eten gegooid en kunnen we er nu alleen voor de leden zijn door het geven van informatie en ondersteuning om elkaar gezamenlijk door deze moeilijke tijden heen te helpen.

Nieuwsbrief voor- en najaar

Jullie hebben al een aantal keren via de mail informatie ontvangen over regelingen en acties van de gemeente. Dat blijven we ook doen. De doelstelling voor 2020 was om via een tweetal nieuwsbrieven, in het voor- en najaar, de leden op de hoogte te houden van onze activiteiten en daarbij ook leden voor te stellen door middel van een interview. De eerste voorjaarsnieuwsbrief is inmiddels een feit. In plaats van activiteitenplanning, nu informatie van het bestuur, verslag van de gesprekken met de gemeente en leden in the picture.

Sociale media kanalen en website

Om ook tussentijds de leden van informatie te kunnen voorzien hebben we ook de website laten aanpassen voor een betere weergave van de nieuwsberichten. Deze nieuwsberichten plaatsen we ook door op de Facebook pagina van OGN, alsmede een nieuw aangemaakte Linkedin groep. Daarnaast hebben we ook een besloten groep op Facebook waar alleen leden van OGN lid van kunnen worden. Al deze kanalen gebruiken we niet alleen als platform voor het bestuur, maar we willen we laten uitgroeien tot een communicatieplatform naar en tussen leden.

Om echter de leden te kunnen bereiken via één van genoemde kanalen is het natuurlijk zaak dat, als u een Facebook account heeft, OGN op Facebook gaat volgen. Natuurlijk kan dit ook via de Linkedin groep, maar u kunt ook regelmatig op onze website kijken voor het laatste nieuws. Heeft u vragen of suggesties, laat het ons dan weten via Facebook of e-mail. info@grootnuth.nl

VOLG ONS

Facebook                    https://www.facebook.com/OGNNuth/

Facebook Groep         https://www.facebook.com/groups/858822517871044/

Linkedin Groep           https://www.linkedin.com/groups/12335128/

Website                      http://grootnuth.nl